top of page

Eerste keer bij Table Mates? Hier zijn wat tips!

Welkom bij Table Mates! Voel je al wat kriebels voor je eerste diner? Dat is helemaal normaal en wij zijn hier om je te helpen. Met deze eenvoudige, maar effectieve tips zorg je ervoor dat je avond niet alleen soepel verloopt, maar ook ontzettend leuk wordt. Laten we beginnen!

1. Wees Jezelf Bij Table Mates waarderen we authenticiteit boven alles. Wees open en eerlijk in je interacties. Dit maakt de gesprekken niet alleen makkelijker en natuurlijker, maar zorgt ook voor diepere en meer betekenisvolle verbindingen. Dus, laat je façades thuis en kom zoals je bent – fantastisch en uniek.


2. Open Instelling

Bij elke Table Mates bijeenkomst ontmoet je mensen met allerlei verschillende achtergronden, elk met hun eigen verhalen en levenservaringen. Zie dit als een kans om je horizon te verbreden. Benader elke conversatie met nieuwsgierigheid en zonder vooroordelen. Dit kan leiden tot verrassende en verrijkende uitwisselingen.


3. Stel Vragen Interactie draait om geven en nemen. Door open vragen te stellen, stimuleer je je tafelgenoten om meer over zichzelf te vertellen. Dit toont niet alleen interesse in hun persoon, maar legt ook de basis voor een gesprek dat verder gaat dan alleen maar smalltalk. Goede vragen kunnen leiden tot discussies die de hele avond voortduren.


4. Blijf Beleefd Verschillen van mening zijn natuurlijk en kunnen de gesprekken interessanter maken. Belangrijk is hoe je met deze verschillen omgaat. Luister aandachtig, respecteer andere standpunten en vermijd het domineren van gesprekken. Een respectvolle houding bevordert een aangename sfeer en nodigt anderen uit om ook hun mening te delen.


5. Vergeet niet te Genieten Last but not least, vergeet niet te genieten van de avond! Ontspan! Table Mates gaat over de vreugde van nieuwe mensen ontmoeten en samen heerlijk eten. Lach, eet, praat en haal het meeste uit elke seconde. Herinneringen maken, dat is waar het om draait.


Klaar om aan tafel te schuiven? Neem eens een kijkje bij onze en kies een tafel dat jou aanspreekt. Met de tips die je net hebt gelezen, ben je uitstekend voorbereid om een fantastische tijd te beleven. Schrijf je snel in en ontdek zelf hoe leuk onze tafel kunnen zijn.41 views0 comments

Recent Posts

See All

3 missies om je comfort zone te doorbreken.

Herinner je je nog hoe we het hadden over de wetenschap achter het uit je comfort zone stappen? It’s time om die theorie in practice om te zetten. Hier zijn drie fun-lovende manieren om die oude comfo

Comments


bottom of page