top of page

Hi, ik ben Loeka: de bestie achter Table Mates

Updated: Apr 11

Hoi allemaal, ik ben Loeka Baeyens, en ik ben hier om jullie een kijkje te geven in wie ik ben.


Ik ben een 28-jarige dame (zij/haar) die woont in Hamme met haar twee honden, kat en vriend (verloofde).

Ontspannen doe ik op verschillende manieren: gaan eten op restaurant, shoppen in de kringwinkel, met mensen rond mij en zonder mensen rond mij, op reis gaan of gewoon lekker thuis blijven en tv kijken of de Sims spelen. Je kunt wel zeggen dat ik mijn innerlijke kind graag koester.Ik reis heel graag, en heb een bijzondere band met Thailand. Ik spreek vloeiend Thais en heb een jaar doorgebracht bij een gastgezin in dit prachtige land. Die ervaring heeft mijn wereldbeeld echt verrijkt.
Ik ben ook een echte dierenvriend. Er gaat geen hond onopgemerkt aan mij voorbij. In 2018 adopteerde ik mijn hondje Vriendin en samen met mijn vriend adopteerde ik in 2022 onze hond Professor. Twee senior honden in de fleur van hun leven. 🐶

Oh ja, ik heb ook een kat: Bandiet. Die was gevonden op straat.
Wat voor mij het hoogtepunt van Table Mates is? Niet alleen het concept zelf, maar het zien ontstaan van echte connecties tussen mensen. Het gaat niet alleen om het delen van een maaltijd, maar om het opbouwen van blijvende vriendschappen.


Als ik een superkracht mocht kiezen, zou ik gaan voor teleportatie. Het lijkt me geweldig om snel van de ene naar de andere plek te gaan, en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Dus, dat ben ik in een notendop! Een ondernemer met een passie voor echte verbindingen en een liefde voor het leven in al zijn facetten. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om me beter te leren kennen. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie de wereld van tafelen te transformeren! 🌟


135 views0 comments

Recent Posts

See All

3 missies om je comfort zone te doorbreken.

Herinner je je nog hoe we het hadden over de wetenschap achter het uit je comfort zone stappen? It’s time om die theorie in practice om te zetten. Hier zijn drie fun-lovende manieren om die oude comfo

Commentaires


bottom of page